WEBSITE & HUISSTIJL

NOVA Campers

Voor NOVA Campers hebben wij een website en huisstijl ontwikkeld. De website maakt gebruik van frisse kleuren en strakke lijnen.

NOVA Campers gebruikt ServConnect Manager om occasions op haar website te plaatsen.

BEKIJK WEBSITE

WAT WE HEBBEN GEDAAN

NOVA Campers staat bekend om de in- en verkoop van tweedehands campers. Wij hebben een website ontwikkeld die makkelijk te gebruiken is. In de huisstijl komt de bordeauxrode kleur overal in terug, hiermee creëren wij een herkenningspunt voor de eindgebruiker.

Moderne uitstraling

Wij hebben de kleur van het logo veranderd, daarmee is de look-and-feel van de huisstijl gemoderniseerd. We gebruiken afgeronde rechthoeken voor de hoofd onderdelen; denk hierbij aan het menu van de website.

Occasions die je niet kunt missen

De occasion- en detailpagina's zijn de belangrijkste onderdelen van de website, elke occasion springt eruit dankzij de automatische foto verbetering in ServConnect Manager.

Responsive is niet altijd de oplossing

We hebben ervoor gekozen om de website niet responsive te maken. Wij willen de mobiele gebruikers de best mogelijke ervaring geven, dat konden we alleen doen door twee aparte versies te maken voor mobiel en desktop.

Binnen één minuut verkopen

Voor de eindgebruiker hebben wij de inkoop pagina zo makkelijk mogelijk gemaakt; voer je kenteken, naam, telefoonnummer en staat van de camper in. That's it.

Occasions in de spotlight

ServConnect Manager geeft NOVA Campers de mogelijkheid om binnen 3 muisklikken campers op de voorpagina te plaatsen

Foto's maken en meteen plaatsen

Óók NOVA Campers maakt gebruik van PhotoSync: Dankzij PhotoSync is foto's naar jezelf mailen verleden tijd. Maak een foto met de PhotoSync-app, en hij verschijnt in een handomdraai in ServConnect Manager.

Óók NOVA Campers gebruikt

ServConnect Manager

Met ServConnect Manager plaats, bewerk en deel je content van je eigen websites en apps, met de gebruiksvriendelijkheid en functies die je nergens anders kunt vinden. Deel die ene occasion via facebook, maak foto's net iets aantrekkelijker of deel muziek met je Twitter volgers. Allemaal binnen een paar muisklikken.

Wanneer je één uurtje met ServConnect Manager hebt gewerkt, wil je nooit meer terug naar WordPress of Joomla.

ServConnect Manager-venster samen met de PhotoSync-app.