SERVCONNECT MANAGER 2019

Alle mogelijkheden op een rij

ServConnect Occasions

ServConnect Manager is een occasion-powerhouse.

Plaats, verwijder of licht voertuigen uit. ServConnect Occasions is dé toolset voor elke autohandelaar met gebruiksvriendelijke apps.

RDW Info

RDW Info is een app van Alwin Lubbers Software om snel gegevens over een voertuig te achterhalen. Zo zie je heel veel info over een voertuig; catalogusprijs, lengte, brandstof, uitstoot, verbruik, aantal voorgaande eigenaren en nog veel meer.

Nieuw voertuig

Met de 'Nieuw voertuig'-app heb je de mogelijkheid om auto's, campers en motoren op je website of app te plaatsen, zonder gedoe of moeilijke termen. Zo kan jij je focussen op het verkopen.

Alle voertuigen

In 'Alle voertuigen' vind je (je raad het al) al je voertuigen terug. Deel ze via Facebook, zet ze op de voorpagina, bewerk of verwijder ze. Allemaal in één app.

Automatisch foto's op social media

Elke app in ServConnect Manager gebruikt de nieuwste versie van ServConnectPHP die met ServConnect Manager-updates meekomt. Zo heb je altijd 'the latest-and-greatest'.

Occasion automatisch invullen

Je kunt gemakkelijk een nieuwe occasion aanmaken door simpelweg het kenteken van het voertuig in te voeren. ServConnect Manager haalt automatisch het verbruik, de brandstof, kleur en meer op.

Een NOVA Campers occasion op Facebook. ServConnect Manager heeft automatisch een bijpassende afbeelding en beschrijving gemaakt.

ServConnect Manager-venster samen met de PhotoSync-app.

Altijd up-to-date

ServConnect Manager staat nooit stil. We zijn altijd bezig om ServConnect Manager nóg beter te maken. Helemaal gratis.

Met één druk op de knop heb je de nieuwste versie van ServConnect Manager. En hadden we al verteld dat een update uitvoeren maximaal 4 seconden duurt?

ServConnect Manager-venster.

QuickShift.
Orde in de zaal.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Druk op de 'Alt'- en 'Shift' toetsen om QuickShift in te schakelen. Hier zie je alle geopende vensters. Klik op een venster om 'm naar de voorgrond te halen.

Je kunt zelfs via QuickShift content zoals foto's of bestanden slepen naar een andere app.

ServConnect Manager-venster overzicht.

Back-ups zijn belangrijk.
Gelukkig hoef je er niets voor te doen.

Back-ups zijn verschrikkelijk belangrijk. Iedereen weet het, maar bijna niemand maakt ze.
Gelukkig gaat het bijna nooit fout. Maar als het dan een keer goed fout gaat...

De meeste CMS systemen maken back-ups automatisch, maar jij zit je af te vragen welke versie de goede is. In ServConnect Manager is het mogelijk om de content van de back-up te bekijken en terug te zetten. Het is zelfs mogelijk om een gedeelte terug te zetten.

ServConnect Manager maakt bij elke wijziging die je maakt een back-up, en als je deze back-ups een keer nodig hebt is het binnen een handomdraai weer zoals het was.

ServConnect Manager Back-up modus.

Media

ServConnect Manager ondersteunt alle populaire bestandsindelingen; JPG, PNG, GIF, BMP, MPEG-4, MPEG-2, MP3, AAC en nog veel meer.

Foto's springen eruit

ServConnect Manager maakt foto's automatisch aantrekkelijker, je kunt ze binnenkort ook zelf bewerken in de 'Foto's'-app. Daarnaast gebruikt ServConnect Manager gebruik van encoders van Adobe, hierdoor blijven kleuren overal hetzelfde, hoe vaak je ze ook down- en upload.

Musica met OnBeat

Musica is een ServConnect Manager-app voor het afspelen van audio, daarnaast is het mogelijk om het geluid te veranderen met 'OnBeat'-technologie. OnBeat is een combinatie van een 32-band equalizer met A.I. om geluid mooier te laten klinken.

Wanneer je met ServConnect Manager hebt gewerkt is

WordPress

achterhaald.

Gratis voor al onze klanten

ServConnect Manager is gratis voor al onze klanten. Heb je geen pakket bij ons? Neem dan contact met ons om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Je bent van harte welkom.

Voor beheerders van websites en apps

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

ServConnect Manager is de meest gebruiksvriendelijke CMS van dit moment.

Maak je klanten blij met de vele mogelijkheden van ServConnect Manager.

PhotoSync is gratis

De eerste 100 klanten kunnen zonder extra kosten PhotoSync gebruiken. Willen meer klanten gebruik maken van PhotoSync? Voor een kleine vergoeding van €39,99 per klant per jaar krijgen ze de Foto's app en de PhotoSync app met ongelimiteerde opslag.

Volledige controle

Je hebt de volledige controle over de configuratieprofielen van de klant. Voeg apps toe, schakel het profiel uit of bekijk de errorlogs. Je kunt ServConnect Manager per apparaat afsluiten. Dat is ideaal voor het geval dat iemand buiten het bedrijf toegang heeft gekregen tot het configuratieprofiel.

Je hoeft niets te hosten

ServConnect Manager is compleet door Alwin Lubbers Software ontwikkeld, je hoeft dus niets te hosten. Alles draait op onze servers. Wil je alles zelf hosten? Geen probleem.

Toepassingen die niet mogelijk zijn in een browser

Er zijn bepaalde dingen die je simpelweg niet kunt in een browser; wij hebben bijvoorbeeld een app voor een klant ontwikkeld waarmee hij navigatiesystemen kan updaten voor zijn klanten. The sky is the limit.

Alle apps zijn gratis

De apps die voor iedereen beschikbaar zijn, zijn gratis. De Foto's-app met ingebouwde fotobewerking? Gratis. Musica met de OnBeat-technologie? Gratis.

Daarnaast is het makkelijk om zelf apps te ontwikkelen, óók dat is gratis.

Doei webportaal. Hallo Mijn Dashboard.

De 'Mijn Dashboard'-app heeft een public-api, het is dus mogelijk om een notificatie aan de klant te sturen wanneer zijn/haar opslag bijna vol zit of wanneer er nog een factuur openstaat.

ServConnect Manager Back-up modus.

Voor ontwikkelaars


Speel met robuuste API's en ontdek dit prachtige platform. Het ontwikkelen en publiceren van apps is gratis.
Adobe AIR is de basis van ServConnect Manager. Ontwikkel apps in ActionScript 3.0 (gebaseerd op JavaScript).

ServConnect Manager Back-up modus.

40+ API's. Dit zijn de belangrijkste.

ServConnect LinkBack

ServConnect LinkBack laat apps met elkaar communiceren. Zo is het mogelijk om de foto die je van de website af hebt gehaald, te bewerken in foto's-app, en vervolgens weer terug te sturen naar de website.

Multi-app LinkBack

Je kunt een afbeelding naar meerdere apps sturen, zo is het mogelijk om bijvoorbeeld in app A de witbalans aan te passen en (zonder dat je hoeft op te slaan) plaats je tekst over de foto in app B. Zo kom je altijd op dezelfde versie uit.

Opslaan en het vernieuwen van versies gaat automatisch, jij kijkt altijd naar de nieuwste versie van die afbeelding.

ServConnectPHP

ServConnectPHP zorgt ervoor dat de content op de juiste plaats terecht komt. Dit is het belangrijkste onderdeel. De eindgebruiker merkt hier helemaal niets van.

ServConnectPHP plaatst die foto's, tekst of andere content die je hebt geselecteerd op de server waar je website of app op staat.

Tot 12x sneller

ServConnectPHP is tot 12x sneller met uploaden dan zijn voorganger ServConnectFTP. Content ophalen is tot wel 21x sneller.

Geen paniek

Wanneer er iets totaal fout gaat, zoals een internetverbinding die wegvalt, zorgt ServConnectPHP ervoor dat de gebruikers van de website of app daar niets van merken.

Packet-loss? Nooit.

ServConnectPHP controleert of elk 'pakketje' wat naar de server is verstuurd, juist aangekomen en verwerkt is. Op sommige websites zie je soms halve foto's, dat komt door packet-loss. Daar heb jij met ServConnect Manager dus geen last van.

Altijd up-to-date

Elke app in ServConnect Manager gebruikt de nieuwste versie van ServConnectPHP die met ServConnect Manager-updates meekomt. Zo heb je altijd 'the latest-and-greatest'.

Vue SDK

Schaal, bewerk, vervorm, verbeter en codeer foto's met de Vue SDK.

Binnen 2 lijnen code heb je een afbeelding kleiner gemaakt en gecodeerd als JPG.

Schaal

Maak afbeeldingen kleiner of groter. Gebruik een bitmapData-object als input, en krijg een kleinere versie terug.

Pas aan

Gebruik een bitmapData'-object als input, en pas de variabelen van contrast, helderheid, levendigheid en kleurtoon aan.

Musica SDK + Musica OnBeat SDK

Gebruik de Musica Mini-Speler om audio in apps af te spelen, of stuur door naar de musica-app.

Musica Mini-Speler

De Mini-Speler is een minimalistische audiospeler voor apps. Plaats het object en vertel waar de audio staat opgeslagen. Wanneer het om MP3-bestanden gaat, kan de Mini-Speler zelfs de titel, artiest, album en album-art ophalen en weergeven.

OnBeat

Blaas gebruikers weg met de OnBeat-SDK. Met de OnBeat-SDK laat je zelfs een laptop luidspreker goed klinken.

Juli 2020 beschikbaar.