CONTENT BEHEREN. MAKKELIJK GEMAAKT.

ServConnect Manager 2019

Welkom in het nieuwe CMS tijdperk.

Neem geen genoegen met 'goed genoeg'

ServConnect Manager helpt je elke dag met het onderhouden van je website. Voor velen is het even slikken wanneer je weer aan de slag moet met de website. Met ServConnect Manager hoef je je website niet meer te 'onderhouden', maar plaats je gemakkelijk content. SEO, social- tags en afbeeldingen worden automatisch geoptimaliseerd door ServConnect Manager. Doe waar je goed in bent, ServConnect Manager doet de rest.

Een echte alleskunner

Of je nou auto's verkoopt of een portfolio bijhoudt, ServConnect Manager kan overal mee overweg dankzij de apps die speciaal voor jou worden gebouwd.

On- en Offline

ServConnect Manager is een applicatie voor de computer, dus geen website. Hierdoor kan je offline content opstellen en later publiceren.

Ongelofelijk snel

ServConnect Manager is razendsnel. Het maakt niet uit of je een computer uit 2010 of 2019 gebruikt. Elk venster opent binnen 0.5 seconden.

Een tweede bureaublad

ServConnect Manager gebruikt elementen die je al kent van Windows zoals de taakbalk en vensters, zodat je je gelijk thuis voelt. Geen gedoe met ingewikkelde zijbalken.

SERVCONNECT PHOTOSYNC

De tijd van foto's naar jezelf mailen is voorbij

Maak foto's met je iPhone of Android-telefoon en zie ze meteen verschijnen in ServConnect Manager. Open de 'foto's'-app, en sleep ze naar een applicatie om ze gelijk op de website te plaatsen.

PhotoSync is gratis voor al onze klanten.

MIJN DASHBOARD

Bekijk de status van je pakket

Bekijk hoeveel opslagruimte je nog over hebt, wachtwoorden voor je e-mailaccounts en meer met de 'Mijn Dashboard'-app.


Geen gedoe met inloggegevens; 'Mijn Dashboard' is gekoppeld aan je ServConnect Manager configuratieprofiel.

Apps die je niet in de weg staan

Elke app in ServConnect Manager is gemaakt met de (gewone) eindgebruiker in gedachte, je hoeft geen systeembeheerder te zijn om content op websites en apps te kunnen plaatsen. Ben je wél een 'power user'? Gebruik dan handige snelkoppelingen en complexe drag-and-drop bewegingen. Van gebruiker tot pro, iedereen kan met ServConnect Manager uit de voeten.

Apps die specifiek content op je website of app plaatst of bewerkt maken we op maat, zodat je de zekerheid hebt dat je er mee kunt werken.

APPS

AUTOMATISCHE BACK-UPS

Iets kwijt? Ga terug in de tijd.

ServConnect Manager maakt na elke wijziging die je maakt, automatisch een back-up. Wanneer er iets fout gaat kun je gemakkelijk de volledige back-up terugzetten. Je kunt zelfs een gedeelte tekst of een foto vanuit de back-up kopiëren en plakken in de huidige versie.

Één versie van een bestand is heel klein, daarom kun je helemaal teruggaan naar het moment dat je de content hebt aangemaakt.

Je hoeft niets in te stellen. Alles gaat volledig automatisch.

ServConnect Manager-venster samen met de PhotoSync-app.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor aanschaf van ServConnect Manager?

ServConnect Manager is gratis voor al onze klanten.

Ben je (nog) geen klant van ons? Geen probleem, neem contact op met de beheerder van jouw website en/of app, en vraag naar ServConnect Manager. Heb je de website zelf in beheer? Neem dan contact met ons op.

Hoe zit het met mijn WordPress site wanneer ik ServConnect Manager ga gebruiken?

Wanneer de website en/of app op ServConnect Manager draait, hoef (en waarschijnlijk wil) je WordPress niet meer aan te raken.

Voor alle duidelijkheid; ServConnect Manager is een op zich zelf staand systeem, je kunt dus geen andere CMS in combinatie met ServConnect Manager gebruiken.

Wat is het probleem met WordPress?

Voor alle duidelijkheid; wij hebben niets tegen WordPress. Het is een fantastisch systeem voor een ervaren computergebruiker. Voor 'normale' mensen is het echter té omslachtig en ingewikkeld.

Wij zien dagelijks dat mensen WordPress opgeschoteld krijgen, terwijl het duidelijk té ingewikkeld voor ze is. Wij proberen een systeem te maken dat zowel voor de 'power user' als de 'normale mens' te gebruiken is. En als we de feedback mogen geloven zijn we heel goed bezig.

Kan ik ServConnect Manager uitproberen?

Helaas, dat kan niet. ServConnect Manager is gefocust op online content plaatsen, dat kunnen we jammer genoeg niet laten zien zonder dat je een daadwerkelijke website aanpast.

Er komen echter tutorials aan, zodat je ServConnect Manager op video in actie kunt zien.

Zit ik met ServConnect Manager aan een abonnement vast?

Nee. ServConnect Manager is volledig gratis voor al onze klanten.

Ook als je je website of app niet bij ons host, zit je nooit aan een abonnement van ServConnect Manager vast. Je koopt het één keer, en het is voor altijd van jouw.