Alwin Lubbers Software

Autobedrijven + Alwin Lubbers Software

Match made in heaven

Impressies zijn goed.
Sales zijn beter.

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Uw websites wordt geoptimaliseerd om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te verschijnen. Daarnaast krijgt de website duidelijke 'call-to-action' secties. Deze zorgen voor meer leads dankzij duidelijke acties die de klant met één druk op de knop kan uitvoeren, zoals het versturen van een WhatsApp-bericht met vooraf ingevulde tekst.

Daarnaast is het mogelijk voor gebruikers om een voertuig te delen via social media zoals Facebook, WhatsApp of Twitter.

Naamsbekendheid opbouwen.
Zelfs op andere websites.

Al onze websites worden geoptimaliseerd voor het delen van content op social media. Watermerken op foto's en unieke tekst worden standaard bijgevoegd voor elk voertuig. Dit alles wordt automatisch geregeld door Servconnect; het content management systeem voor al onze websites.

Het is zelfs mogelijk om aparte foto's te laten genereren voor verschillende platformen. Wanneer iemand een link deelt via WhatsApp zien beide partijen een vierkante foto, op Facebook is deze foto weer rechthoekig. Onze websites spelen hier slim op in om zo altijd de naam van uw bedrijf zichtbaar te houden.

Unieke websites.
Een betrouwbare back-end.

Elke website die wij maken is uniek. Alleen onder de motorkap delen ze allemaal dezelfde onderdelen. Al onze websites gebruiken Servconnect Showroom om voertuigen op te halen en te plaatsen. Dit bewezen systeem is gebruiksvriendelijk en heeft veel failsaves; gaat het een keer mis? Dan is er geen paniek en crasht de websites niet. Hierdoor jaagt de website haar bezoekers niet weg.

Alle afbeeldingen worden 'lui' opgehaald. Dit wil zeggen dat de website eerst een kleine, maar zichtbare afbeelding inlaadt voordat het de afbeelding in volledige kwaliteit ophaalt. Dit zorgt voor een snelle website die haar gebruikers nooit te lang laat wachten. Zo zijn er nog 150+ kleine dingen doorgevoerd die samen de website snel en overzichtelijk houden.

Uitbreiden.
Zonder limiet.

Wij denken altijd na over nieuwe functies voor onze producten, daarnaast nemen wij veel voorkomende feedback van klanten en bouwen compleet nieuwe (gratis) functies. Bij ontwikkeling van deze functies werken wij nauw samen met onze klanten en autobedrijven die (nog) geen klant van ons zijn. U loopt altijd vooraan op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en innovatie wanneer u en website van Alwin Lubbers Software heeft.

Zo hebben wij recentelijk een uitbreiding genaamd 'Mijn Auto' toegevoegd aan Servconnect Showroom. Wanneer u een auto hebt verkocht en dit doorgeeft in Servconnect, hoeft u alleen een e-mailadres van de klant in te vullen. De klant krijgt vervolgens een e-mail met inloggegevens voor een speciaal gedeelte op uw website waar de klant verschillende kenmerken van zijn/haar voertuig kan bekijken zoals een APK melding, instructieboekje en/of nieuwsbrief.

Gratis voorbeeld aanvragen

Wij maken een gratis voorbeeld op maat inclusief voertuigen, info en speciale functies.
Wij denken graag met u mee en u zit nergens aan vast.
Neem contact met ons op