0591 - 794 120 Gratis voorbeeld list_dash phone_fill0591 - 794 120 envelope_fillmail@alwinlubbers.nl Gratis voorbeeld

Servconnect 3.1

Gemaakt voor ontwikkelaars.

Ontworpen voor iedereen.

Compleet nieuw design.

Vernieuwde Apps.
Welkom terug, zijbalk.

Servconnect is compleet opnieuw ontworpen om de beste ervaring ooit te geven. De geliefde zijbalk is terug en beter dan ooit tevoren.

Zoeken is beter dan ooit.

De meeste Servconnect Apps hebben standaard een zoekbalk in de zijbalk. Je kunt zoeken door de volledige content. Je kunt bijvoorbeeld in Showroom alle voertuigen uit 2009 vinden door simpelweg "2009" in te typen.

Servconnect actionbar

Alles wat je kunt doen op één plek.

Of je nou op een voertuig, product, categorie, instelling of persoon klikt, alles wat je er mee kunt doen verschijnt boven in de actiebalk.

Prachtig op elk scherm.

Het nieuwe ontwerp lijkt en werkt fantastisch op elk scherm. Met speciale optimalisaties voor het apparaat waar je op dat moment op kijkt. Bijvoorbeeld, op mobiel komt de actiebalk onder in het scherm te staan zodat je er makkelijker bij kunt.

Zeg 'hallo' tegen Senna.

Later dit jaar beschikbaar

Senna helpt je met het bedenken van productbeschrijvingen, het optimaal invullen van gegevens en geeft tips over je content.

Vul de basis in.
Senna doet de rest.

Laten we als voorbeeld Servconnect Showroom nemen: Wanneer je een nieuw voertuig wilt plaatsen, maak je meestal eerst foto's. Senna kijkt naar de foto's om een kentekenplaat te achterhalen en vult automatisch al veel voor je in met gegevens van de RDW. Ook schrijft Senna de beschrijving op basis van de details die je al hebt ingevuld. Je kunt zelfs kleine veranderingen aangeven zoals 'het mag iets informeler'.

Ontwikkelaars van Servconnect-apps kunnen zonder extra kosten Senna integreren in apps.

Mogelijk gemaakt door
Servconnect Network.

Senna woont op de servers van Servconnect Network. functionaliteit zoals deze is vaak zwaar werk, waardoor je zelf dure servers moet aanschaffen. Aangezien Senna volledig draait op Servconnect Network, kunnen we de snelheid brengen die je verwacht en Senna constant verbeteren zonder dat je je eigen Servconnect-installatie hoeft te updaten.

Privacy ingebouwd.
Privacy is een fundamenteel recht. Servconnect Network slaat geen gegevens op die te herleiden is naar jouw specifieke Servconnect-installatie.

Nieuw in Servconnect Sync.

Servconenct Sync is een pakket met verschillende services om personen, bestanden en agenda's buiten Servconnect om te bekijken in de standaard apps op al je apparaten. Je kunt bijvoorbeeld Contacten vanuit Servconnect synchroniseren met de standaard Contacten-app op je iPhone, iPad en Mac. Of je kunt alle bestanden en foto's opgeslagen in Servconnect bekijken via Windows Verkenner om ze vervolgens te bewerken in Photoshop.

Servconnect CalendarSync

Gedeelde Agenda's.
Laat iedereen in je bedrijf meedoen.

Maak gedeelde agenda's aan in Servconnect zodat iedereen met een Servconnect-account 'm kan bekijken en bewerken. Je ziet de gedeelde agenda's naast andere agenda's via je favoriete agenda applicatie op je Mac, iPhone, iPad, Windows-PC of Android-telefoon.

Servconnect PeopleSync

Verwijder personen buiten werktijd.
Meer duidelijkheid tijdens bellen.

In Servconnect 3.1 is het mogelijk om alle personen die vanuit Servconnect naar je apparaat gesynchroniseerd zijn automatisch te verwijderen buiten werktijd. Wanneer het weer tijd is om aan het werk te gaan verschijnen ze automatisch weer op al je apparaten.

Profielfoto's worden nu ook gesynchroniseerd naar al je apparaten, zodat je nog sneller weet wie er belt.

Naast het Servconnect-logo in de profielfoto is het nu nog duidelijker dat deze persoon voor werk gerelateerde zaken belt dankzij de 'Servconnect'-tekst onder de naam.

Alwin Lubbers

Servconnect - Mobiel

phone_fill phone_down_fill

Servconnect filesync + Servconnect filedrop

Tot 3x sneller.

FileSync is nu tot 3x sneller op Windows 10, Windows 11 en de betere WebDAV programma's.

folder

Bestanden-app in Servconnect.

Wil je liever alle bestanden in Servconnect bekijken? Met die nieuwe Servconnect Bestanden-app krijg je toegang tot alle bestanden in Servconnect; van Servconnect FileDrop tot Servconenct Foto's. Je kunt de bestanden dan ook direct naar je apparaat downloaden.

Later dit jaar beschikbaar

Meer om van te houden.

Bewerkingsmodus

Pas alles met één klik aan.
Bewerk in het overzicht.

Klik bij een categorie, post, product, instelling, voertuig of andere content in Servconnect op 'Bewerk' om de Bewerkingsmodus te starten. Je blijft op dezelfde pagina, de velden blijven op dezelfde plek staan en je kunt direct, zonder laadschermen, de content bewerken. Wanneer je klaar bent druk je op 'Opslaan' om de wijzigingen op te slaan of 'Zet terug' om alles terug te zetten naar hoe het was.

Geen laadschermen meer.

Servconnect gebruikt een efficiënte manier om dingen te laden. In andere CMS zie je vaak dat wanneer je op een link klikt je de pagina even wit ziet worden. Het witte vlak zie je omdat alles opnieuw geladen wordt.

Servconnect laadt alleen de content die veranderd is. Hierdoor is Servconnect veel sneller dan andere CMS. Witte schermen zijn verleden tijd.

Één keer een account toevoegen.
Overal gebruiken.

Koppel één keer met een extern platform en gebruik het in alle apps. Koppel en plaats gelijk door naar Facebook, betaal met Mollie of verstuur met PostNL.