phone_fill 0591 - 794 120 list_dash phone_fill0591 - 794 120 envelope_fillmail@alwinlubbers.nl

Servconnect 3.2

Een kleine stap voor de mens.

Een gigantische stap voor de computer.

Beheer niet alleen de website, maar heel je online bedrijf met Servconnect.

Senna

Zeg 'Hallo' tegen Senna.
Je nieuwe assistent.

Moet er een beschrijving geschreven worden? Senna doet het op basis van enkele kenmerken, zoals de titel en prijs, die je zelf al hebt opgegeven. Senna maakt er duidelijke taal van.

Senna Suggesties

Automatische kentekenherkenning.

Vandaag de dag is het een heel karwei om voertuigen op de website te krijgen. je moet de beschrijving verzinnen, alle gegevens opzoeken en foto's van je telefoon naar je computer versturen. Senna kan hier bij helpen.

Waarschijnlijk het eerste wat je doet op het moment dat je een nieuw voertuig aanmaakt, is het bijvoegen van de foto's. Servconnect laat automatisch elke foto aan Senna zien. Wanneer Senna een kentekenplaat in de foto herkent krijgt je een 'Senna Suggestie' te zien. Wanneer je op 'Vul in' klikt, haalt Senna automatisch de gegevens voor je op bij de RDW en vult deze voor je in. Dat scheelt toch weer een paar minuten uitzoekwerk en het enige wat je er voor hoefde te doen was het bijvoegen van een foto.

Er zijn geen knopjes om aan te klikken of moeilijke commando's om in te vullen. Het werkt gewoon.

Beam Bestanden

De tijd van foto's naar jezelf e-mailen is voorbij.

Het grootste probleem van content op de website plaatsen? Foto's van je telefoon naar je computer krijgen.

De meeste mensen gebruiken e-mail om foto's van het ene naar het andere apparaat te sturen. Het nadeel is dat het erg veel tijd in beslag neemt; eerst moet de mail verstuurd worden, op het andere apparaat weer opgehaald worden om vervolgens de foto's op te slaan op het apparaat. Daarnaast verkleint e-mail de foto's drastisch, waardoor het erg lelijk lijkt op grote schermen.

Met Servconnect Beam Bestanden stuurt je gemakkelijk en binnen enkele seconden bestanden van het ene naar het andere apparaat. Het mooiste? Het werkt op elk apparaat waar Servconnect te openen is; computer, telefoon, tablet, slimme koelkast.

Overal waar bestanden te uploaden zijn.

Wanneer je een bestand, zoals een foto, moet bijvoegen vraagt Servconnect waar de bestanden staan. Staan ze op het apparaat dat je nu gebruikt? Dan kunt je bestanden kiezen zoals altijd.

Staan de bestanden ergens anders? Dan geeft Servconnect een lijst met alle apparaten die op dat moment actief zijn. Kies het apparaat waar de bestanden staan en je ontvangt een melding op dat apparaat om bestanden direct te versturen. De bestanden komen enkele ogenblikken later op het originele apparaat tevoorschijn.

Servconnect VS WordPress

Laten we eens kijken hoe snel Servconnect is in vergelijking met WordPress.

Toevoegen van 15 foto's

7x

sneller dan WordPress

Niet alleen dat, maar Servconnect zet de foto's ook nog eens om in meerdere formaten; miniatuur, klein, gemiddeld en groot. Daarnaast zet Servconnect al die varianten nog eens om in kleinere bestandsindelingen voor nieuwe browsers en oudere bestandsindelingen voor oude browsers.

WordPress zet de foto's om naar miniatuur, klein en groot. De afmetingen die WordPress hanteert werken slecht op schermen met een hoge resolutie zoals een 4K scherm.

Het 'medium' formaat is bij Servconnect 5x groter in de afmetingen, maar 1.5x kleiner in de bestandsgrootte in vergelijking met dezelfde afbeelding WordPress.

WordPress 2 min, 26 seconden
Servconnect 22 seconden

Bewerken van content

10x

sneller dan WordPress

Bij het bewerken van content wordt een andere pagina geladen. Dat kan eventjes duren. Servconnect hoeft geen nieuwe pagina te laden waardoor je gelijk kunt beginnen met het bewerken van de content.

WordPress 2 seconden
Servconnect 0.2 seconden

Eerste keer instellen

2-20x

sneller dan WordPress

Om WordPress te kunnen installeren zijn gegevens nodig zoals de hostnaam, naam, gebruikersnaam en wachtwoord van de database. Soms is het nodig om deze database zelf aan te maken via het paneel van de hosting provider.

De oplossing die Servconnect gebruikt is volledig automatisch; er komen nooit databasegegevens aan te pas. Daarnaast is Servconnect zo klein dat het erg snel naar de server verstuurd kan worden terwijl de volledige installatie geupload dient te worden bij WordPress.

installatietijd Grootte
WordPress 2 tot 45 minuten 69.9 MB
Servconnect 2 minuten 17.6 MB

Updaten

2x

sneller dan WordPress

Bij het updaten van WordPress gaat er wel iets mis. Aangezien hier weinig protectie voor is, kan het zijn dat een lege pagina wordt weergegeven wanneer een update fout gaat. Het is dan aan de gebruiker om zelf door logbestanden heen te bladeren en cryptische foutmeldingen te ontcijferen.

Servconnect maakt voor het updaten een back-up van de volledige Servconnect-installatie. In de tussentijd is het gewoon mogelijk om Servconnect te blijven gebruiken. Wanneer er tijdens een update iets fout gaat zal Servconnect dit herkennen en de volledige back-up automatisch terugzetten. Mocht het zo erg zijn dat Servconnect dit niet kan doen, dan krijgt de gebruiker het 'Servconnect Herstel'-scherm te zien. Via dit scherm is het mogelijk om met een druk op de knop een volledige back-up terug te zetten. Servconnect Herstel is altijd beschikbaar.

WordPress 2 minuten tot 12 uur
Servconnect 45 seconden tot 5 minuten
Doen we het eerlijk?

Beide installaties draaien op dezelfde server.

Wat? WordPress Servconnect
Gebruikte versie 6.4.2 3.2 (Beta)
Uitgevoerd op 9 Jan 2024 21:05 9 Jan 2024 20:13
Sjabloon Twenty Twenty-Four Geen (niet mogelijk)
Geinstalleerde plug-ins 1 16
Aantal gebruikers 1 5
Aantal bestanden (media) 23 2.054
Caching Nee Nee
Internetverbinding 1 Gbit/s 1 Gbit/s
PHP-versie 8.2.14 (FPM) 8.2.14 (FPM)

We hebben het Servconnect iets moeilijker gemaakt door een installatie te gebruiken van een klant van Alwin Lubbers Software. Deze klant heeft meer dan 200 voertuigen in Servconnect Showroom.

Servconnect Sync

Waar je ook gaat,
Servconnect is nooit ver.

Met Servconnect Sync is jouw bedrijf altijd dichtbij. Je bestanden, personen en agenda's worden gesynchroniseerd met je iPhone, iPad, Mac, Windows-PC en Android-apparaten. FileSync is gebouwd op de geteste WebDAV, CardDAV en CalDAV standaarden. De kans dat jouw apparaat ondersteuning biedt voor FileSync is erg groot, hoe oud of hoe nieuw je apparaat ook is.

Servconnect PeopleSync

Met Servconnect PeopleSync worden personen vanuit Servconnect naar je apparaten gestuurd. Stel, u wordt gebeld. Wanneer de beller eerder de website heeft bezocht en een telefoonnummer heeft achtergelaten weet je gelijk wie het is.

Servconnect CalendarSync

Elk beheerdersaccount krijgt een eigen agenda in Servconnect. Met CalendarSync worden deze agenda's gesynchroniseerd tussen alle apparaten. Ook is het mogelijk om gedeelde agenda's aan te maken, waar iedereen aan mee kan doen.

Servconnect FileSync

Soms is het makkelijk om iets uit Servconnect te downloaden. Met FileSync sluit je Servconnect als een soort USB schijf aan op jouw apparaat, waarmee je alle bestanden in Servconnect kunt inzien. je hoeft dus niets te downloaden.

Alleen tijdens openingstijden.

Met 'Alleen tijdens werktijd' worden alle gegevens uit Servconnect, zoals gesynchroniseerde contacten en agenda's, buiten werktijd van je apparaten verwijderd. Is het weer tijd om aan het werk te gaan? Dan stuurt Servconnect alles weer automatisch naar al je apparaten. Op deze manier ziet je alle werk gerelateerde contacten niet tussen je eigen contacten staan buiten werktijd.

Servconnect FileDrop

Bestanden van klanten ontvangen.
Zonder gedoe.

Soms moeten klanten wel eens bestanden naar je opsturen. Vaak gaat dit gepaard met frustratie; het bestand is te groot, de downloadlink is verlopen of de klant vult een verkeerd e-mailadres in.

Met FileDrop is dit verleden tijd. Wanneer je een bestand van 'Piet' moet ontvangen, opent je Servconnect en klikt je op 'Maak FileDrop-link'. Via deze unieke link kan de klant bestanden versturen. je kunt er voor kiezen om de link zelf op te sturen, of door Servconnect te laten doen via e-mail.

Tot maximaal 4 Gigabyte. Per bestand.

De meest populaire service van dit moment handhaaft een 2 GB limiet voor alle bestanden in een overdracht. Met FileDrop kan de klant tot 4 GB per bestand versturen. Er zit geen limiet op de grootte van de totale overdracht.

Bestanden downloaden is verleden tijd.
Bekijk direct in FileSync.

Tegenwoordig krijg je een downloadlink via e-mail toegestuurd, waarmee je de verstuurde bestanden moet downloaden. Dit komt in de downloads map terecht en over een maand weet niemand meer waar het eigenlijk voor was of het wordt per ongeluk verwijderd.

Alle bestanden die via FileDrop verstuurd worden zijn gegroepeerd op naam van de persoon. Ook worden de bestanden nooit verwijderd, tenzij je dit zelf doet. FileDrop maakt geen gebruik van (verlopen) downloadlinks.

Meer om van te houden

Servconnect heeft meer. Veel meer.

arrow_counterclockwise

Reservekopieën.
Crash? Binnen 10 minuten weer online.

Servconnect maakt automatisch reservekopieën. Dit kan elk uur, elke dag, elke week, elke maand of elk jaar. Wanneer er iets mis gaat is een reservekopie met één druk op de knop terug te zetten.

Start Servconnect, om wat voor reden dan ook, niet meer op? Dan krijg je altijd 'Servconnect Herstel' te zien waar je gemakkelijk Servconnect opnieuw kunt installeren of een reservekopie terug kunt zetten.

sparkles

Automatische Updates.
Zelfs terwijl iedereen slaapt.

Elke maand staat er een gratis software-update klaar met nieuwe functies en foutoplossingen. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Servconnect zal zichzelf automatisch updaten, inclusief alle apps. Dit doet Servconnect alleen wanneer er geen bezoekers op de website actief zijn.

Tijdens het updaten zet Servconnect automatisch een 'Wij zijn zo terug'-pagina op de website. Gaat er iets fout? Dan zet Servconnect automatisch de reservekopie, die gemaakt was voor het updaten begon, weer terug.

link

Voeg één keer een connectie toe.
Gebruik het overal.

Je hoeft slechts één keer je e-mail-, mollie-, PostNL- of Facebook-account toe te voegen, om 'm vervolgens in ekle Servconnect App te gebruiken. Alle e-mails hebben dezelfde huisstijl, alle betalingen gaan via hetzelfde mollie-account. Wel zo gemakkelijk.

Ook bedrijfsinfo, inclusief openingstijden, adres, telefoonnummer en IBAN hoef je slechts één keer op te geven om het door alle apps te laten gebruiken.

bell

Notificaties.
Push en via E-mail.

Mis nooit een meer notificatie wanneer je Servconnect niet actief gebruikt dankzij push notificaties. Je krijgt gewoon een melding op je telefoon, tablet en computer.

Je kunt voor de zekerheid ook e-mailnotificaties inschakelen om alle meldingen via e-mail te ontvangen.

Voor Ontwikkelaars

Volledige vrijheid voor Designers en Developers.

Breek vrij van het constant moeten hacken van WordPress en het uren lang door documentatie moeten rondspitten van een headless CMS. Servconnect is 's werelds eerste semi-headless CMS.

Servconnect bemoeit zich niet met de Website.

Wij weten als geen ander hoe 'locked-down' sommige content management systemen zijn; wij hebben er immers zelf ook in gewerkt. Servconnect laat de website met rust zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is; een prachtige website neerzetten.

App Sjablonen.

Neem een app als Servconnect Showroom; moet je dan helemaal zelf de lijst-pagina en details-pagina maken? Nee. Dat hoeft niet. Wanneer er een nieuwe app wordt geinstaleerd in Servconnect zet Servconnect simpele sjablonen neer in de juiste map. Gewoon pure HTML, CSS en JavaScript. Vervolgens kan je helemaal losgaan op deze templates, ze veranderen immers nooit. Zelfs niet met app updates.

Een combinatie tussen een traditioneel- en headless CMS.

Het mooie van een traditioneel CMS is de structuur die het met zich meebrengt. Apps (vaak plug-ins genoemd in andere CMS) hebben de mogelijkheid om dieper op content in te gaan, aangezien een app daarvoor gebouwd is. Servconnect Showroom bijvoorbeeld, kan data van de RDW ophalen en Servconnect Store heeft een barcode scanner om gemakkelijk voorraad bij te werken.

Met een headless CMS moet je zelf de structuur zien te verzinnen. Daarnaast zijn er maar drie dingen die je kunt doen: Iets aanmaken, wijzigen of verwijderen.

Voor alles een API.
Front- en Back-end.

Met Servconnect hebben we zo veel mogelijk geprobeerd om content te centraliseren. Bestanden worden geregeld door Servconnect, Accounts (zoals e-mail, PostNL, Facebook en Mollie) worden op een centrale plek opgeslagen en zo kunnen we nog wel bezig blijven. Het is dus niet nodig om het wiel voor elke app opnieuw uit te vinden.

Daarnaast haken nieuwe functies vaak in op bestaande API's. Servconnect Beam Files is bijvoorbeeld standaard beschikbaar wanneer je een ImageGrid gebruikt voor foto's. Wanneer je een app hebt gemaakt voor Servconnect is het niet nodig om met elke update dingen aan te gaan passen.